Eieren ber hunden rydde huset. Men du vil ikke tro dine egne øyne når du ser hva hun gjør da!

Du kommer ikke til å tro hvor ivrig denne glade hunden er etter å hjelpe til rundt i huset! Hun viser deg virkelig hvordan du kan ha det morsomt mens du jobber, Hun oppfører seg faktisk som om det er den beste leken i verden, og at hunder har noe spesielt og vidunderlig ved seg.

Med oppmuntring fra eieren løper hun rundt i huset og plukker opp lekene sine, en etter en, og putter dem i en boks. Hun løper til og med inn i naborommet for å hente en av lekene sine! Til slutt lukker hun lokket på boksen som en ekspert! Hun fortjener en gullmedalje!

[adsense2]

De fleste av oss kan lære litt fra dette firbente geniet. Vi klager ofte over å måtte gjøre husarbeid, og de aller fleste av oss synes det er relativt kjedelig å rydde opp etter oss eller andre. Kanskje burde vi lære noe av hennes positivitet?

Dette er grunnen til at vi elsker hunder; de er de beste lagkameratene som finnes! Og de ber ikke om annet enn litt mat og kos i gjengjeld. Det er ikke for mye å be om syntes jeg.

Hva syns du? Er det på tide å gjøre litt moro ut av kjedelige oppgaver?

 

Lik oss på Facebook