De ser en elg som sitter fast i isen. Men se hvordan de redder ham ut av vannet.

På denne tiden av året er det mange som nyter naturen ved å stå på skøyter eller sli på isen. Men man må alltid huske på å være forsiktig når man går på isen, den kan være tynnere enn den ser ut, og ett feilsteg kan føre til at vi går rett gjennom isen og havner i det iskalde vannet.

Dette gjelder også dyrene som kan være betydelig tyngre og større enn oss mennesker. Spesielt skogens konge, elgen, bør være forsiktig. Dessverre hadde ingen advart denne store elgen i Spokane i USA om isens farer. For mens den var ute og gikk på den frosne  sjøen gikk den plutselig gjennom overflaten.

[adsense2]

Elger er majestetiske dyr og veier mye. derfor var det umulig for denne elgen å komme seg ut av det iskalde vannet selv, og jo lenger den satt fast desto mer desperat ble situasjonen. Heldigvis fikk noen forbipasserende mennesker se hva som foregikk og startet raskt en redningsaksjon.

I over to timer kjempet de med båter, kanoer, slegger, motorsager og annet verktøy for å hjelpe elgen. Og til slutt klarte de det! Se hele redningsaksjonen i klippet under.

Newsner Dyr står på dyrenes side, lik gjerne om du gjør det samme.

Lik oss på Facebook