MC-fyren ser en mann mishandle hunden sin i veikanten. Men følg med på det han gjør!

På utsiden ser Brandon kanskje ut som en litt farlig fyr. Med skjegg, tatoveringer og lærjakke, sidan, så er han en ekte biker fra Burleson i Texas. Men nå nylig viste han hele verden at man ikke skal dømme folk etter utseendet.

[adsense2]

Brandon var ute og kjørte motorsykkelen sin, på vei for å besøke sin far, når han så en bil som hadde stanset langs veien. Og der stod det en mann og slo sin uskyldige hvite hund. Brandon var naturligvis sjokkert når han så det hele i speilet. Dette monsteret av et menneske kastet hunden på veien, og kjørte sin vei. «Jeg ble rasende», skriver Brandon på Facebook.

«Og nå har jeg en ‘co-pilot’ også – Møt Mr DAVIDSON»

Likte du dette? DEL det med dine venner på Facebook!