Denne blinde katten har ikke sett et ansikt på mange år. Men når eieren gjør dette? Fantastisk!

Denne lille historien om en mann og hans blinde katt viser at det finnes en mening med de tingene vi går igjennom. Patrick Corr er en filmskaper som har blitt hjent for sine videoer om dyr og hans nye rolle som pappa.

[adsense2]

Denne videoen handler om hans blinde katt Stevie, og Patricks glede over å ha møtt den spesielle katten. Han har lært mange viktige ting om livet som han mest sannsynlig ikke ville lært ellers.

Patrick flyttet nylig for å kunne spare penger til å kjøpe seg sitt eget hjem, men det har betydd at Stevie har for det meste holdt seg innendørs. Derfor bestemt Patrick seg for at de skulle reise på et lite eventyr sammen, og resultatet får tårene til å trille.

Denne historien er veldig inspirerende! Del den gjerne med dine venner eller en som trenger noe å glede seg over!

Lik oss på Facebook