Golden Retrieveren legger brød under munnen og kikker i vannet. Men det hun tar opp? Jøsses!

Det er mange smarte hunder der ute i verden, og en av dem heter Rani. Hun er en herlig Golden Retriever som også er under opplæring for å jobbe som servicehund. Hun ble uten tvil valgt til det yrket for sin intelligens, for hun er helt klart en smart hund. I tillegg til høy intelligens så har hun også et par andre egenskaper som gjør henne passende til å være servicehund, nemlig tålmodighet og fokus. Det ser vi på dette klippet av henne når hun fisker.

Ja, du leste riktig. Hun liker å fiske, og som du kan se i videoen, så er hun veldig flink til det! I følge informasjonen vi får fra eieren hennes i dette innlegget, så har hun “fanget mange fisk og noen skilpadder.” Det er et ganske utrolig talent for en hund som hverken kan bruke stang eller nett. Istedenfor bruker Rani brød som agn for å lure fisken nærmere. Hun går med kroppen halvveis ned i vannet og står helt stille uten å lage en eneste bevegelse. Brødet flyter på overflaten rundt henne, mens hun stirrer konsentrert ned i vannet. Så, når tiden er inne, fanger hun fisken som en ekspert med en lynrask bevegelse. Hun er en bedre fiskerhund enn mange fiskermenn jeg kjenner!

[adsense2]

I dette klippet kan vi se hvor stolt hun er der hun rusler tilbake med halen som logrer ,mens hun går med dagens fangst i munnen. For en søt, smart og vakker hund!

Vennligst DEL denne flotte hunden med familie og venner :)

Lik oss på Facebook