Eieren spør hundene sine hvem som har bæsjet på gulvet. Reaksjonen? Jeg ler så tårene triller!

Når menneskene er borte, så leker hundene…og gjør litt ugagn! Mange av våre firbente venner kommer i trøbbel så fort du forlater rommet eller med en gang de hører ytterdøren lukke seg. Noen liker å sove på sengen eller på sofaen, andre plager katten, og så har vi de hundene som ikke klarer å holde seg, og gjør fra seg inne i huset.

Det er nettopp det en nydelig hund gjorde når eierne ikke var hjemme. Da de la merke til at en av hundene gikk inn på kjøkkenet, så fulgte de etter og konfronterte paret. Eieren spurte de to hundene “hvem har bæsjet på kjøkkenet?” og han fikk svar i løpet av sekunder. Noen hunder en kanskje ikke klar over hva eieren spør dem om, men den største av disse hundene visste nøyaktig hva som ble sagt. Hun løftet den høyre poten sin og pekte på vennen sin, dermed svarte hun på spørsmålet og tystet på vennen sin i samme slengen!

[adsense2]

Den skyldige hunden prøvde å ta det med ro og satt bare der og så søt ut. Hun ble ikke redd og prøvde ikke å nekte for det heller. Denne duoen er bare så smarte og søte. Se videoen og få deg en god latter!

Vennligst Del denne morsomme videoen med familie og venner! :)