Han sparte penger i 10 år. Hvorfor? Jo, for å kjøpe en ambulanse for hjemløse dyr

I mange år hadde Balu ønsket å gjøre noe for å hjelpe de han var mest glad i, nemlig dyrene. Til slutt kom han frem til at han skulle hjelpe de hjemløse gatehundene som levde i hjembyen hans, Palu, i India. Disse gatehundene får som regel ingen hjelp når de blir syke eller skader seg.

Deretter sparte Balu pengene sine i ti år for å kjøpe en minibuss som han fikset opp til en ambulanse.

«Først var jeg litt redd for hundene. Men nå er dette livet mitt, og jeg kan ikke slutte med det her. Jeg kommer til å fortsette med dette for alltid», forteller Balu til Open Road India.

balu1

Han henter dyrene som er skadde eller syke, og kjører dem til en veterinær med ambulansen sin. Deretter gir veterinæren hundene den behandlingen de trenger.

Men som om dette ikke skulle være nok, så tar han også hånd om syke hunder og katter i sitt eget hjem, og passer på at de får seg et nytt hjem og riktig oppfølging.

balu2

«Jeg har 5 til 6 gatehunder hjemme, en del med brukne ben eller labber, hvis det ikke er plass for dem på dyrehjemmene», forteller Balu.

balu3

Det er godt at det finnes mennesker som brenner for å hjelpe dyr, og de fortjener ros og anerkjennelse. Dette gjør han kun for sin kjærlighet til dyrene.

[adsense2]

I klippet under ser du Balu som er i gang med sin nye jobb:

Var ikke dette flott gjort? DEL det med dyrevennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook