Den forlatte hunden ble nesten til stein. Men nå har hun gjennomgått en UTROLIG forvandling!

Når denne godhjertede kvinnen møter en hund i Athenes gater i Hellas, vet hun at hun må gjøre noe for å hjelpe.

Hunden var i ekstremt dårlig tilstand med en sykdom som førte til at hun hadde en «maske av stein» i ansiktet.

Hunden var veldig redd for mennesker, noe som gjorde at kvinnen ikke hadde mulighet til å nærme seg den. Istedenfor tok hun noen bilder og la dem ut på Facebook for å se om hunden kunne få den hjelpen hun behøvde.

Hunden ble reddet og tatt med til et lokalt herberge for å motta behandling og nødvendige sjekker. Det var vanskelig å behandle hunden fordi den mest sannsynlig aldri hadde blitt rørt av et menneske før, i følge redningskvinnen. Men de klarte likevel å fullføre behandlingen.

Hun ble blant annet behandlet for en infeksjon som blir spredd via insekter og kan være dødlig, og parasittene som ledet til «steinmasken».

steinhund

steinhund2

Med mye kjærlighet ble denne 5 år gamle hunden mye bedre, men hun stolte fortsatt ikke helt på mennesker. De ansatte på herberget var tålmodige og tok et steg av gangen. De startet med små turer og møter med hunden for å gi den en gradvis omvending.

steinhund3

Etter en liten stund så alle et håp da hun logret med halen og smilte i møte med de ansatte.

steinhund4

steinhund5

Nå er det nesten umulig å kjenne henne igjen! Denne flotte hunden er nå klar til å bo sammen med en trygg familie i resten av hennes liv.

DEL denne flotte forvandlingen med dyrevennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook