Han hører et dyr skrike i vannet, og hopper uti. Men bare VENT til du ser hvem han redder!

Lyle Welsh og familien så noe røre seg i vannet, en dag de var ute på sjøen. De beveger seg nærmere og ser at det er et lite rådyr som hjelpesløst prøver å holde hodet over vannet. Uten å nøle kaster Welsh seg ut i vannet og svømmer bort for å hjelpe.

Rådyret var redd og utslitt, og man kan høre ham skrike om hjelp ettersom de nærmer seg. De klarer omsider å redde rådyret opp av vannet og inn i båten. Når de kommer opp på land tørker de pelsen hans med et håndkle, og i dette øyeblikket får rådyret roet seg. Kanskje forstod han at de var der for å hjelpe.

[adsense2]

Når de slipper den løs på stranden, snur den seg og kikker tilbake på dem. Kanskje takker han dem for at de reddet livet hans? Vi får håpe at han fant tilbake til familien sin igjen!

Lik oss på Facebook