6 grunner til at kvinner som elsker hunder er de beste kjærestene

Det kan visst lønne seg å ha en kone som elsker hunder.

Normalt spør ikke en mann på første date: Er du en hundeelsker? Men kanskje han burde.

For det er bevis at det er fordeler med kvinner som har en eller flere hunder, eller bare elsker de firbente dyrene.

Your Tango har samlet en liste med spesielle kjennetegn ved kvinner, som er glad i hunder:

1. De løper ikke fra ansvar. Å ha en hund er en forpliktelse for livet, og det vet hundeelskere, og derfor løper de heller ikke fra sitt ansvar og forpliktelse i parforholdet.

2. De kan bruke en ball. Disse kvinnene kan kaste ball. Det er vanskelig å ikke bli glad i kvinner, som kan kaste en ball med kraft og presisjon.

3. De er flinke til å dele. De er vant til å dele mat og seng med sin hund. Og disse kvinnene vil sikkert gjøre det samme med menn, selv om de ikke lager de uimotståelige hundeøynene.

 

[adsense2]

4. De henger seg ikke opp i småting. Når man har hund er man vant til litt av hvert: f.eks sko som forsvinner, og dukker opp igjen i en sørgelig tilstand. Og allikevel elsker kvinnene hundene sine. Så sjansen er god for at menn kan bli tilgitt på samme måte, når de har gjort en liten tabbe.

5. De er lekende av natur. Disse kvinnene er ikke redde for å rulle rundt i snøen eller å få gress på knærne, så lenge de har det morsomt med hunden sin. Denne kvaliteten kan sikkert også ses på soverommet.

6. De har trening i å være mødre. Uansett hvor lenge disse kvinnene har hatt hund, så har de et tett forhold til dem og vil gjøre alt for å hjelpe og gi dem omsorg. De forstår morsrollen. Så de blir nok også gode mødre for sine fremtidige barn.

Lik oss på Facebook