Eselet ble etterlatt for å dø i grøften. Se reaksjonen når hun får se kvinnen som reddet henne!

I februar i fjor lå et lite esel føll livløs i veikanten etter å ha blitt påkjørt av en bil. Begge forbena hennes var brukne og hun hadde en knust skulder.

De som fant det to uker gamle esel føllet jobber for en Nederlandsk organisasjon ved navnet Donkey Sanctuary Bonaire. De jobber med å ta vare på forlatte og ensomme esler. Eselet ville nok ha blitt avlivet, hadde ikke disse herlige menneskene kommet henne til unnsetning. Heldigvis finnes det slike mennesker der ute.

«Hun ble påkjørt av en bil og forlatt der for å dø, blødende på gaten», sier organisasjonens leder Marina Melis.

esel

Maroesia fikk først begge forbeina gipset. Dette gjorde at hun kunne gå rundt på herberget med de andre beboerne.

esel2

Det tok ikke lang tid før hun kunne ta sine første steg etter ulykken og kose seg med sine nye venner.

esel3

Marina Melis er gründeren av Donkey Sanctuary Bonaire og har brukt de siste 23 årene på å hjelpe skadde og forlatte esler. Som regel får ikke denne jobben den oppmerksomheten den fortjener, og blir sjeldent dekt av medier. Men vi syns at dette er en organisasjon som fortjener litt positiv oppmerksomhet.

esel4

Det finnes nok også mange flere der ute som setter pris på den flotte jobben de gjør for eslene i Bonaire.

Det er i hvert fall helt tydelig på disse bildene at Maroesias er en av de som er takknemlig for innsatsen til de godhjertede medlemmene!

esel5

Jeg skulle gjerne ha vært der og fått en god klem av det flotte eselet jeg også, men på grunn av avstanden får det holde med gode tanker enn så lenge!

[adsense2]

DEL gjerne denne historien med dyrevennene dine på Facebook!