Hun møter en diger ulv i skogen. Men se på ansiktet hans. Jeg klarer ikke å slutte å smile!

Når denne kvinnen så en stor ulv som sto alene i snøen, så gjorde hun noe som de fleste av oss ikke engang ville drømme om å gjøre, hun gikk bort til ham og var så nær ansiktet hans som mulig.

Det har seg nemlig slik at ulven Kekoa elsker mennesker og foretrekker å være sammen kvinner fremfor menn! Han er et stolt medlem av Colorado Wolf and Wildlife Center, og når han ikke er opptatt med å flørte med alle damene han kan finne, så kan du finne ham løpende rundt den vakre villmarken i snørike Colorado!

Kvinnen i denne videoen, Danielle, elsker å være sammen med disse gigantiske dyrene. Han ser kanskje litt voldsom ut, men hvis du er snill og behandler ham med respekt, så vil han behandle deg på samme måte. Naturligvis er Kekoa komfortabel med å være rundt mennesker fordi han har vært mye sammen med dem, så hvis du ser en ulv ute i naturen, da er det nok best at du holder deg unna!

[adsense2]

 

De fantastiske menneskene på villmarkssenteret gjør sitt beste for å bevare disse vakre dyrene på det store reservatet. Ettersom flere og flere mennesker bor på mindre plasser, så vil dette utrolige stedet sørge for at disse stolte dyrene forblir trygge og ville. Senteret utdanner massene samtidig som de hjelper til med å fremme forholdet mellom mennesker og naturen!

Vennligst DEL denne søte videoen hvis du synes det er viktig å redde alt dyreliv!