Valpen jager en gepard i snøen. Men følg med når det store kattedyret SNUR seg!

Den store mengden med snø som ble etterlatt etter en rekordsettende snøstorm på Østkysten var til glede for to av dyrene i dyrehagen Metro Richmond i Virginia.

På samme måte som den skjønne pandaen Tian Tian fra den nasjonale dyrehagen i Washington, D.C ble verdenskjent etter å ha rullet seg rundt i snøen, ble også Kumbali og Kago filmet mens de koste seg i de vinterlige omstendighetene. Det var også den første gangen de 8-måneder gamle dyrene lekte i snøen.

«Mens dyrehagen var stengt lot en av de ansatte bestevennene løpe rundt og utforske et stort, avstengt område dekt med 20 cm snø. Reaksjonen de hadde på de hvite snøflakene er uvurdelig,» deler dyrehagen på Youtube.

Kumbali, en gepard, og Kago, en reddet hundevalp, har vært venner siden den dagen de først ble introdusert. Man kan enkelt forstå hvor gode venner de er når man ser på dem jage og hoppe på hverandre i snøen.

[adsense2]

«Kumbali trengte en kompanjong – og ikke et menneske. Menneskets beste venn ble øyeblikkelig gepardens beste venn også,» forklarer dyrehagen i en blogg artikkel. «Dette symbiotiske forholdet ville aldri ha oppstått i naturlige omstendigheter; men, vi tror at de positive utfallene overskrider de negative. Ettersom de to vokser opp sammen, skaper de et bånd som gjør det uatskillelige, nesten som søsken. De gir hverandre selskap.»

Er de ikke flotte? DEL videoen med dine venner på Facebook!Lik oss på Facebook