Hver dag sitter denne hunden ved porten. Men følg med på hvem som går forbi ham.

Thailand har gitt oss nok en hjerteknusende reklame, og jeg garanterer deg at denne vil treffe deg rett i hjerteroten – spesielt hvis du elsker hunder. På under 2 måneder har denne videoen blitt sett nesten to millioner ganger på YouTube.

Denne reklamen for Krungthai Bank forteller historien om hvordan en ung kvinne ble en veterinær. Hun husker den tiden hvor hun var redd for hennes nabos hund, Olieng. Hun trodde først at hunden var aggressiv, men sannheten er at han var beskyttende over sin eier, en gammel kvinne uten noe annen familie. En dag ble den gamle kvinnen syk og kjøres til sykehuset på en båre. Hver dag gikk den unge jenta forbi den hjerteknuste hunden som ventet på at eieren skulle komme tilbake. Olieng ble deprimert og mistet matlysten – helt til jenta bestemte seg for å ta med mat til han. Til slutt åpnet Olieng hjertet sitt for jenta og hun åpnet hjertet sitt for Olieng. Hun adopterer han og de blir beste venner.

Hver dag venter Olieng ved toget på at den nye eieren skal komme tilbake fra skolen. Men en skjebnesvanger dag er Olieng borte.

[adsense2]

Det som skjer etterpå vil få deg til å strekke deg etter lommetørkelet, men det er verdt den følelsesladde opplevelsen.