Hunden var etterlatt av eieren. Men så fant disse menneskene ham i grøfta. Utrolig!

Når de var ute på en kjøretur, så plutselig Melissa Ringstaff og familien hennes denne store Pyrineer-hunden som lå i grøften. Når familien snudde bilen for å se hva som hadde skjedd, kunne de ikke tro sine egne øyne.

“Når vi gikk ut av bilen, reiste han seg og gikk mot oss, og det var tydelig at han IKKE hadde blitt påkjørt, slik jeg først fryktet,» skriver Melissa på bloggen sin. «Men da forstod jeg hvorfor han var der. Hans kompis hadde blitt påkjørt, og han lå der og passet på ham.»

Hun forklarer at det første forsøket på å få hunden i bilen ikke gikk så bra. Det var først når de kom tilbake 10 timer senere, og hunden var på samme plass, at de fikk til å redde ham.

[adsense2]

“Vi fikk ham opp på lasteplanet på bilen. Flere bilister passerte, og sa de var så glade for å se at noen hjalp ham. En lokal person fortalte at eierne hadde flyttet, og etterlatt de to hundene. Rett og slett forlatt dem. Og at han hadde sittet der i noen dager,» skriver fembarnsmoren Melissa.

Familien ble glade i hunden med en gang, og gav ham navnet Tucker.

Etter du har sett det hjertevarmende klippet nedenfor, så DEL det om du er glad for at denne hunden ble reddet!Lik oss på Facebook