Jenta matet kråkene i årevis. Men måten de takket henne på, hadde hun aldri ventet seg.

Folk har trodd at kråker er magiske skapninger i flere hundre år. Noen kulturer trodde også at disse fuglene hadde evnen til å spå fremtiden, mens andre trodde stemmene deres kunne forutse regn. Men for jenta Gabi Mann, er disse skapningene magiske på en helt annen måte.

Når hun utviklet et vennskap med en flokk kråker, hadde hun ingen aning om hva som ventet henne.

Gabi Mann har matet kråkene utenfor huset sitt siden hun var bare 4 år gammel.

kk01

Innen hun var fylt 8 år, hadde kråkene kommet inn i en rutine, hvor de flokket seg rundt Gabi på vei til skolen, og spiste mat hun slapp ned til dem på veien.

kk02

[adsense2]

 

Når hun hadde fylt 10 år, startet hun hver morgen med å sette opp en matkasse, samt at hun hev hundemat på gresset kråkene kunne kose seg med. Som et slags «takk for maten», begynte det å dukke opp gaver.

kk03

Noen av lekene kråkene kom med, var Lego-klosser, knapper, ringer og ting som skinte. Gabi pakket alle sammen inn i plast, og skrev datoer på dem, slik at hun kunne holde styr på gavene.

kk04

Gabi fikk snart rede på at dette ikke er uvanlig adferd for kråker, som er kjent for å samle på ting.

kk05

Men ikke alle er like fornøyde med det Gabi gjør. Naboene hennes har nå saksøkt familien for nesten 2 millioner kroner. De mener Gabi mater fuglene ulovlig, i stor skala.

kk06

Det er synd at naboene skal ødelegge for Gabi og kråkene hennes. La oss håpe alt løser seg for henne, og hennes fjærkledde venner.

DEL Gabis utrolige vennskapshistorie med dine egne venner: