Den lille gutten ramlet ned til gorillaene. Men det som skjedde da, sjokkerte alle!

Gorillaen Jambo ble verdenskjent for det han gjorde, når lille Levan Merritt falt ned gorilla-innhengningen i Jersey dyrehage i USA. Denne dramatiske hendelsen, som skjedde i 1986 var førstesidestoff over hele verden. Aldri før hadde noen vært vitne til en slik medfølende gorilla.

Familien til Levan var på ferie fra England, og besøkte dyrehagen. Og det første de ville se, var gorillaene. Men de fant fort ut at de fleste gorillaene var nedenfor murveggen, slik at de ikke så dem. Levans far løftet ham opp, slik at han skulle få se dem, men så falt stakkars Levan nedi. Folk ble stående forskrekket og se på mens en kvinnelig gorilla og unger nærmet seg den lille gutten, men så fulgte Jambo etter, og beskyttet gutten ved å stille seg imellom ham og de andre gorillaene.

[adsense2]

Tilskuerne fryktet at Jambo ville skade gutten, men han gjorde faktisk det motsatte. Han passet på lille Levan helt til hjelpen kom. Helt utrolig!

DEL denne videoen om du også er en dyrevenn!Lik oss på Facebook