Han fotograferer i jungelen, men følg med på hva den SVÆRE gorillaen gjør…

John og vennene hans ble med på en to ukers ekspedisjon igjennom Uganda, der oppdraget var å finne og observere fjell-gorillaer. Mens fotograferte, fant de en hel familie med gorillaer. Men lite visste John at han skulle få en nærmest uvirkelig opplevelse med den største av de. Den store gorillaen kommer mot ham, men isteden for å stikke av, setter John seg ned, og lar hele gorillafamilien vite at han ikke er noen trussel mot dem.

[adsense2]

 

Etter en stund blir de komfortable med ham, og det er nesten sånn at han blir en del av familien.

Så lenge man ikke provoserer dem, så er disse vakre dyrene snille og nysgjerrige skapninger.

Vær så snill og DEL dette utrolige møtet mellom menneske og dyr!Lik oss på Facebook