Han kjøpte denne ‘hundesikre’ matboksen for å holde ham ute. Men et skjult kamera fanget DETTE!

Alle hundeeiere vet hvor vanskelig det kan være å holde visse firbeinte skapninger unna godbitene i huset. Hunder kan faktisk bli syke av mye ‘menneskemat’, så det er viktig at vi sikrer den, slik at de ikke slipper uhindret til.

Det var dette Gil Jacobs tenkte på, når han skaffet seg denne spesielle hundemat-boksen som du får se i videoen under her. Han prøvde å hindre MeMe, hans australske gjeterhund, fra å stjele hundemat utenfor måltidene. Når du ser denne smarte boksen, tror man jo den skal kunne klare å gjøre jobben.

[adsense2]

 

Denne hunde-«sikre» matboksen ser ut som en utfordring for MeMe. Men denne smarte vofsen har andre planer, som Gil får se på dette videoklippet som kameraet fanget opp!

DEL gjerne denne morsomme videoen med dine venner og familie