Den blinde hunden sitter på dommerens fang. Men når han gjør dette, klarer jeg ikke å slutte å le

Når denne hunden, en mops, kom til dyreverns-organisasjonen Michigan Humane Society (MHS), var han i elendig forfatning. Mikey ble nesten avlivet før han kom til MHS.

Veterinærene så at han led av grønn stær, noe som hadde gjort ham blind og forårsaket voldsomme smerter. Veterinærene på MHS bestemte seg for at om Mikey skulle kunne leve videre, måtte man operere bort øynene hans.

Etter operasjonene, ble han adoptert bort.

I mars fikk den nå 2 år gamle mopsen et nytt hjem hos Sabrina Johnson, en dommer i Michigan i USA. Og han tilpasser seg sitt nye liv veldig godt.

“Jeg fikk ham fra organisasjonen, og han reddet meg,” sier Johnson i videoen. “Han er mitt livs kjærlighet.”

Johnson tar ofte med seg hunden på jobb, og han får alle rundt henne til å smile..

“Når folk møter ham, smelter de. Jeg har sett tøffe politifolk gå ned på kne for å leke med ham. Han lyser opp alles dag.”

[adsense2]

Og til tross for at han er blind, så lærer Mikey fort, og går sjelden inn i møblene, forteller Johnson. Når han en sjelden gang gjør det, er han positiv og blid likevel.

“Noen ganger når vi er ute på tur i parken, begynner han å løpe, og springer inn i et tre,” sier hun. “Da tar han bare et par steg tilbake, rister det av seg, og fortsetter. Han har virkelig lært meg hvordan man skal leve livet.”

Om du elsker hunder, DEL denne inspirerende historien med alle vennene dine på Facebook.