De setter babyen på gulvet. Men når valpen gjør DETTE klarer ikke pappaen å slutte å le!

Hunder og babyer… Det blir bare ikke søtere enn dette, noe denne videoen er et bevis på.

Nå har denne videoen blitt sett over 8 millioner ganger, bare se på lykken når valpen Wicket har en dyp samtale med den lille babyen Sophie. Lille Sophie kryper rundt på teppet, og har en hel del på hjertet hun vil si til sin hundebror, og Wicket snakker tilbake!

Jeg vet ikke helt hvem som er søtest, babyen eller valpen. La oss bare si de er begge like søte.

Heldigvis var det noen der som filmet dette utrolig vakre øyeblikket. Et fantastisk minne som alle i familien kommer til å verdsette høyt i mange år fremover. Det er bare så herlig å se disse to leke seg med hverandre!

Del denne herlige dyrevideoen med dine dyrevenner på Facebook!Lik oss på Facebook