De la den mishandlede hunden i den varme kjøkkenvasken. Reaksjonen hans? Den har blitt viral!

I november i 2015, så var pitbullen Rudy på dødens rand. Han hadde blitt dumpet i en plastbøtte i New York. Så ble han funnet av en gruppe dyrevernere.

Rudy var utsultet, han kunne ikke gå, og han hadde sår over hele kroppen som gikk inn til beinene. Selv om historien til Rudy ikke er kjent, så sier dyrevernerne at han har blitt mishandlet og vanskjøttet. Han manglet nesten all pels og han hadde et beinbrudd i framfoten blant annet. Den stakkars pitbullen ble overført til et medisinsk fosterhjem, og har siden den gang vært i deres pleie.

“Det er et mirakel at denne stakkaren overlevde,” skriver dyreverns-organisasjonen S.N.A.R.R på sin Facebook-side.  “Selv om han var livredd og usikker på mennesker, har han vært takknemlig og kjærlig fra første dag.”

Men nå skal du få se at Rudy lever det gode liv. I denne videoen under her, som har blitt kjempeviral på Facebook, elsker Rudy å bli oppvartet. Han får snacks, og ligger og koser seg i sitt varme «spa»-bad, og når det varme vannet kommer over han, lukker han øynene. Han blir skikkelig bortskjemt av denne fosterfamilien. Og vi er så lykkelige over å høre at han ventes å bli helt frisk igjen!

Se hvordan Rudy har det under her, og vær så snill og DEL denne solskinnshistorien med dine dyrevenner på Facebook!