Hunden var forsvunnet i 5 år. Se det rørende øyeblikket når han får se sin familie igjen.

Det er ingenting som er verre for en hundeeier enn å miste sin elskede hund. Heldigvis fikk denne familien den rørende gjenforeningen de hadde drømt om så lenge.

Organisasjonen The Humane Society har reddet hele 166 hunder og katter fra forferdelige skjebner i Adams County i Ohio. Mange av dyrene var bundet fast ute, og overlatt til seg selv.

“Blant de syke og skadde hundene, var det en stor labrador som var lenket fast på eiendommen,» skriver organisasjonen på YouTube.

Etter å ha skannet hunden, og funnet en mikrochip i den, fant de ut at hunden tilhørte en familie som bodde i delstaten Indiana i USA.

“Etter å ha skannet mikrochippen hans, fant vi ut at denne hunden, Chuckie, hadde en familie i Indiana som hadde savnet ham i mer enn 5 år,» legger organisasjonen til.

Som du får se i videoen under, så gjenforende de Chuckie med den overlykkelige familien. Det hadde gått 5 år, men det er tydelig at Chuckie husker dem alle sammen. Denne gjenforeningen fikk virkelig fram tårene våre, dette må være den mest rørende gjenforeningen noensinne.

Se videoen under her, og DEL den om du er glad for at Chuckie endelig er hjemme igjen!


Lik oss på Facebook