De reddet oksen fra dyreplageriet. Tårene mine rant når jeg så hvordan han reagerte!

Dyrereservatet Gut Aiderbichl som ligger i Østerrike, ble startet av  Michael Aufhauser og Irene Florence. Til å begynne med var de bare en liten organisasjon, men etterhvert har den vokst til å bli 20 dyrereservater i Østerrike, Frankrike, Tyskland og Sveits, der de tar vare på over 5600 dyr de har reddet.

I denne videoen får vi følge en okse som de redder. Denne oksen har levt under forferdelige forhold, og blitt mishandlet i lang tid. Men reaksjonen oksen får når den kommer ut i frihet, og når den får se sin første seng av høy, er noe av det vakreste jeg har sett. Den danser nesten av glede, og man kan tydelig se at han er lykkelig!

Disse menneskene som jobber med å redde og å ta vare på dyr, fortjener virkelig all ære, man skulle ønske det fantes flere slike!

DEL gjerne denne fantastiske videoen med dine venner og familie: