Den hjemløse hunden har besøkt restauranten i over ett år. Der får hun mat av eieren hver kveld!

1564

Det er heldigvis ikke et problem her hjemme i Norge, men i store deler av verden finnes det mange hjemløse hunder. For de er hver eneste dag preget av usikkerhet og utfordringer.

Men heldigvis finnes det også mange godhjertede mennesker.

Sally, en hjemløs hund fra den amerikanske delstaten New Mexico, har det siste året besøkt en lokal Subway-restaurant, hvor hun har blitt godt kjent med restaurantens eier. Sally kommer hver kveld etter stengetid, og får seg alltid en liten matbit av personalet.

Ingen vet hvor hunden kom fra eller hvorfor hun er hjemløs, men hun har fått kallenavnet «Subway Sally».I videoklippet nedenfor kan du se henne sitte tålmodig utenfor døren mens hun venter på servering.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!