Hunden fikk 1000 bistikk og ble dumpet av eieren. Da innser denne kvinnen at det ikke er noen vanlig hund!

1040

Hunderasen pitbull har et rykte på seg for å være aggressiv og til og med farlig, men det er på ingen måte slik at denne rasen er mer voldelig eller farlig enn andre.

Bare se på pitbullen Stinger.

Stinger hadde blitt stukket av over 1000 bier, og deretter dumpet utenfor dyrevernsorganisasjonen «LuvnPupz» av eieren.Carri Shipaila tok umiddelbart på seg oppdraget med å hjelpe hunden. Det var også hun som ga hunden navnet Stinger, på grunn av de mange stikkene han hadde blitt utsatt for.

«Når jeg så ham skjønte jeg at han trengte hjelp. Og jeg skulle hjelpe ham uansett hva det ville koste.» forteller Carri.

Arbeiderne hos LuvnPupz prøvde å komme i kontakt med Stingers eiere, men til ingen nytte. Ingen tok telefonen og ingenting tydet på at de hadde tenkt å hente ham.

Men Carri og resten av gjengen hos LuvnPupz gjorde alt hun kunne for den stakkars hunden. De er kjent for å redde mange hjelpeløse dyr i Michigan-området, og finne nye hjem til de.

Det var også planen for Stinger, men hans kulle vise seg å være en spesiell hund. Istedet for å adoptere han bort, bestemte de ansatte seg for at en av de skulle adoptere ham selv – en oppgave Carri mer enn gjerne tok på seg.

Med medisiner, mat og mye kjærlighet, kunne Stinger omsider leve godt igjen. Nå har han kommet seg etter alle bistikkene, og smiler fra øre til øre.

Carri og resten av gjengen hos LuvnPupz gjør virkelig en fantastisk jobb, ikke bare for Stinger. De har reddet rundt 700 dyr fra livet på gaten.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!