Den blinde kvinnen blir skjelt ut av en annen passasjer på bussen. Årsaken? Dette er hårreisende!

641

Megan Taylor er 22 år gammel og blind. Nylig hadde hun en grusom opplevelse da hun tok bussen i hjembyen Liverpool i Storbritannia.

En av de andre passasjerene på bussen skal ha skjelt henne ut og beordret henne til å gå av bussen. Årsaken? Førerhunden hennes, Rowley, har svart pels.

(Illustrasjonsbilde)

Hendelsen fant sted 7. januar i år, på en buss i St. Helens i Liverpool.Megan fikk en hodeskade som 15-åring, og har siden det vært blind. Hun har også mistet deler av hørselen, i tillegg til at hun har dårlig balanse og har lett for å besvime.

Hunden Rowley, en 2 år gammel labrador, hjelper Megan med det aller meste i hverdagen. Men på denne bussturen reagerte altså en av passasjerene på hunden.

«Hvorfor har du med deg den hunden der på bussen? Ta med deg den jævla hunden gå av!» sa passasjeren.

Megan prøvde å forklare at Rowley var en tjenestehund, men det nektet personen å tro på.

«Førerhunder skal være gule labradorer. Din er svart!»

Megan forsøkte videre å poengtere at en førerhund på ingen måte må være verken gul eller en labrador, selv om Rowley er en labrador. Men den uforskammede passasjeren ville fortsatt ikke høre.

«Jeg innså at det ikke var noe mer jeg kunne si eller gjøre, så jeg bestemte meg for å bare ignorere henne. Hun var ikke verdt tiden min» forteller 22-åringen.

Det er virkelig hårreisende å se hvordan enkelte behandler sine medmennesker. Hvor har det blitt av respekten?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!