Hundefrisøren skal klippe en schæfer. Da fanger et skjult kamera at han gjør DETTE!

2518

Har du noen gang tatt med deg hunden din til en hundefrisør? Hvis du har det så antar jeg at du har vært trygg på at frisøren er en profesjonell og erfaren hundeperson, som vet hvordan han skal håndtere dyr.

Men dessverre vet ikke alle hva de driver med. Den amerikanske politimannen Wayne Ivey gikk nylig ut på Facebook for å advare alle hundeeiere mot en spesiell hundefrisør, som ingen bør overlate huden sin til.

Frisøren ble nylig avslørt av et overvåkingskamera da han skulle klippe en 8 år gammel schæferhund. Når hunden ikke satt stille, ble frisøren så sint at han knakk halen hans.«Under besøket ble frisøren så sint på den 8 år gamle schæferen som ikke klarte å sitte stille når pelsen skulle klippes.» skriver Wayne på Facebook.

Hunden er en tjenestehund som hjelper en krigsveteran som har posttraumatisk stresslidelse.

«Hele hendelsen ble fanget av et overvåkingskamera og på et tidspunkt kan man se at frisøren presser hundens hode så hardt ned at han ikke klarer å røre seg. Hunden var i smerte. Litt senere i klippet løfter frisøren hunden etter halen, og snurrer han 360 grader rundt – til halen knekker.» fortsetter Wayne.

Men det var ikke alt.

Den hjerteløse frisøren avslutter med å slå hunden i hodet med dusjhodet!

Hunden er nå tilbake hos eieren sin, men er nok både i smerte og sjokk etter det forferdelige frisørbesøket.

Denne mannen bør ikke få lov til å være i nærheten av dyr!

Del denne artikkelen hvis du er enig!