Den unge kvinnen prøver å spise en levende blekksprut. Men se nå når blekkspruten slår tilbake!

1211

Advarsel: sterke bilder

En video av en ung kvinne fra Kina sprer seg nå som ild i tørt gress på internett. Den unge kvinnen, som er videoblogger og kalelr seg Seaside Girl Little Seven, skulle dokumentere at hun spiste en levende blekksprut.

Men det viste seg altså å være en fryktelig dårlig idé.

Blekkspruten hadde nemlig ikke tenkt å la seg bli spist uten en kamp. Så fort den kommer nært kvinnens ansikt, suger den seg fast til henne – med full kraft!Kvinnen prøver desperat å rive blekkspruten løs fra ansiktet sitt, men sugekoppene er for sterke.

Til slutt klarer kvinnen å rive blekkspruten løs, men ikke uten at den etterlater seg flere røde merker i ansiktet hennes. Vel fortjent for å prøve å spise et dyr mens det enda lever!

Se videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!