Troféjegeren skøt og drepte sovende løve. Før han poserte for et bilde for å skryte!

404

En troféjeger kom over en sovende løve. Da bestemte han seg for å skyte den med tre skudd – for så å skryte av det foran kamera.

Nå raser folk fra hele verden over mannens grusomme handling.

«Dette er verken sport eller jakt!» skriver en person på Twitter.

Videoklippet av troféjegeren har spredt seg raskt i sosiale medier de siste dagene, og skapt sterke reaksjoner blant folk. Videoklippet viser at mannen retter våpenet sitt mot den sovende, intetanende løven, og fyrer løs.Først ett skudd. Så ser man at løven vrir seg i smerte. Så to skudd til…

Klippet skal ha blitt filmet i Zimbabwe i 2011. Jegeren er ifølge Daily Mail identifisert som 64 år gamle Guy Gorney – og det er ikke første gang han har drept et uskyldig dyr for sin egen underholdning.

I et intervju med CBS fra 2015, skal det ha kommet frem at Gorney har drept over 70 dyr, inkludert elefanter, løver, leoparder og neshorn. Og han skal ha uttrykt at han ikke angrer på noen av drapene.

«For meg er det vanskelig å forstå at ingen bryr seg om noen tar et bilde med et dødt rådyr. Men hvis det for eksempel er en elefant eller en løve er det e stort problem. For meg er det det samme. Jeg stopper et bankende hjerte.» sa han i intervjuet.

Ifølge organisasjonen African Wildlife Foundation kommer verdens løver sannsynligvis til å bli utryddet hvis denne typen jakt fortsetter i samme tempo.

Hva synes du om denne typen jakt?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!