Schæferhunden skal hjelpe mannen i rullestol. Det som skjer da? Jeg ler så tårene triller!

2172

Hunder er fantastiske dyr som hjelper oss så godt de kan med det meste. Mange raser er ekstremt intelligente, og kan trenes opp til å gjøre mye forskjellig.

Det er spesielt fascinerende å se militær- og politihunder i aksjon, da de ofte har helt utrolige egenskaper og ferdigheter. Det samme gjelder førerhunder og andre tjenestehunder. Men alle hunder kan ikke bli det…

Schæferhunden Ryker skulle trenes opp til å bli en tjenestehund, men et videoklipp fra en av treningsøktene viser at han kanskje ikke er den rette hunden for jobben – selv om det ikke er noe å si på humøret og viljen!Ryker skal gjennom en rekke øvelser, men ser rett og slett ut til å være for opprømt til å konsentrere seg. Når han skal hente en vannflaske til treneren, biter han hull i den. Når han skal hjelpe treneren når han går med rullator, synes han det er mye morsommere å leke med tennisballene som er festet på beina til rullatoren.

Se det komiske videoklippet nedenfor.

Del gjerne videoen med vennene dine på Facebook!