Kvinnen adopterte en forlatt hund. Men på veien hjem kjenner hun en lukt som får henne til å ringe politiet umiddelbart!

4221

Å skaffe seg en hund er en stor avgjørelse å ta, og man må tenke langt frem i tid. For selv om det er utrolig koselig å ha en hund som kjæledyr, krever det mye ansvar. Det er nesten litt som å ha et barn.

Dessverre er dette noe ikke alle forstår, så mange hunder ender opp hos eiere som ikke klarer å gi dem det de trenger – som etter kort tid må gi de fra seg.

Når Kelly skulle adoptere en hund, bestemte hun seg for å ta en hjemløs hund. Hun fant en annonse på Facebook, om en familie som ikke lenger kunne ta seg av hunden sin fordi de skulle flytte. Det var en hvit pitbull ved navn Rocco.Rocco hadde bare bodd med eierne sine i noen måneder, men når Kelly kom for å hente ham, fikk hun ikke møte de. Eierne hadde allerede dratt.

Kelly tok med seg Rocco og satte kursen hjemover. Men på bilturen hjem, kjente hun en forferdelig lukt i bilen. Staken var så ille at hun måtte stoppe for å undersøke hva det var.

Hun tok av Roccos halsbånd, og så til sin store forskrekkelse at han hadde et dypt sår rundt halsen og på brystet hans. Det var fryktelig betent, men heldigvis ikke for sent å behandle – så Kelly kjørte rett til nærmeste veterinær.

Når Kelly kontaktet eierne hun fikk Rocco av, lovet de at de skulle ta seg av veterinærutgiftene. Men for Kelly var det ikke pengene som var viktige.

Hun følte at noen som behandler dyr så dårlig må straffes – og ringte politiet.

Få med deg hele historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!