Katten nekter å slippe mannen som reddet livet hennes. Se klippet som rører tusenvis til tårer!

616

Du har sikkert fått med deg de grusomme skogbrannene som har herjet i California den siste tiden, som både har tatt mange liv, og etterlatt mange hardt skadet. Men det er ikke bare mennesker som lider.

Et videoklipp av brannmannen Ryan Coleman og en katt han reddet, sprer seg nå over hele internett.

Ryan var på jobb og kjempet mot de nådeløse flammene når han plutselig fikk øye på en hjelpeløs katt – og han skjønte umiddelbart at han måtte redde den.Og katten nølte ikke et sekund med å vise hvor takknemlig hun var. Hun knyttet umiddelbart et sterkt bånd til sin reddende engel.

Et videoklipp av Ryan og katten sprer seg nå verden rundt, og rører tusenvis av mennesker til tårer. Bare se selv hvor søte de er.

Del gjerne videoen med vennene dine på Facebook!