2-åringen forsvant sporløst fra bestemorens hus. 30 timer senere kommer pitbullen for å fortelle noe!

Barn er nysgjerrige av natur, og vil gjerne utforske verden på egen hånd – til foreldre og barnevakters store fortvilelse.

Denne nysgjerrigheten kan føre til at barn roter seg bort eller forsvinner fra foreldrene sine – en utrolig skremmende opplevelse for både store og små. Og det var akkurat det som skjedde med amerikanske Beth Campbell i juni i år.

Når hun våknet en torsdagsmorgen, var det 2 år gamle barnebarnet hennes, Carlee, borte. Hun lette gjennom hele huset, men kunne ikke finne henne. Så oppdaget hun at pitbullen hennes, Penny, også var borte.

Beth bor i en liten, landlig by i delstaten Kentucky, og konkluderte raskt med at Carlee hadde rotet seg bort i den nærliggende skogen. Hun begynte å lete, men 2-åringen var ikke å finne noen steder.

Før etter 30 timer kom Carlee til rette. Hun var frisk og rask, bortsett fra at hun var dehydrert og hadde noen små merker på kroppen.

Men like før Carlee ble funnet, hadde pitbullen Penny kommet hjem til Beth – og vist henne veien til Carlee.

Takket være denne fantastiske hunden, overlevde den lille jenta over 30 timer i skogen.

«Jeg kan knappt beskrive hvor glad jeg er for å ha mitt elskede barnebarn tilbake. Jeg elsker henne over alt!» sier Beth.

Del gjerne den utrolige historien med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook