Hunden ville ikke sove eller spise på 10 dager. Så fikk hun se eieren slik!

Å miste noen man er glad i er noe av det vanskeligste man kan oppleve, uansett om det skjer brått og uventet, eller om det er noe man har ventet på.

Men det er ikke bare vi mennesker som sørger.

Sadie, en 13 år gammel hund, vet altfor godt hvordan det føles å miste noen man elsker.


(Illustrasjonsfoto)

Hun var bare åtte uker gammel da hun kom til sin nye familie, og var et trofast familiemedlem fra dag én.

Hun knyttet et utrolig godt bånd til «foreldrene» sine, men ingenting kunne forberede henne på en av eiernes plutselige bortgang.

Når Julia Beaulieus ektemann, Sadies eier, plutselig gikk bort, var det ingen tvil om at Sadie tok det like tungt som Julia.


(Illustrasjonsfoto)

Etter tragedien, satt Sadie i vinduet hver dag – sannsynligvis med et lite håp om at eieren en dag skulle komme hjem. Hun ville verken spise eller sove, bare se ut vinduet.

Julia skjønte at hun måtte gjøre noe, så hun bestemte seg for å ta med hunden til begravelsesbyrået som håndterte ektemannens begravelse.

Når Julia og Sadie ankom, var byrået akkurat ferdig med å klargjøre mannen for begravelsen. Han lå i en åpen kiste.

Og når Sadie fikk se sin livløse eier i kisten, fikk hun sjokk. Hun ble helt knust, men etter noen sekunder roet hun seg ned. Det var som om hun skjønte det.

Når Julia og Sadie kom hjem igjen den dagen, spiste Sadie sitt første måltid på 10 dager. Hun skjønte at eieren ikke ville komme hjem igjen, og kunne dermed komme seg over sorgen.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook