Sunny ble funnet syk og forlatt. Men se hvordan han ser ut etter en ekstrem forvandling!

Når familien til puddelen Sunny skulle flytte, ble den stakkars lille hunden etterlatt. De påfølgende ukene satt hunden ved døren og ventet spent på at sine elskede eiere skulle komme tilbake. Noe de aldri gjorde.

Sunny ble forlatt, uten mat og vann. Men takket være tilfeldigheter, er han fortsatt i live i dag.

Det var lederen av leilighetskomplekset som fant hunden da han skulle inspisere den tomme leiligheten familien hadde bodd i. Puddelen var ekstremt underernært, og hadde drukket vann fra toalettet for å ikke bli dehydrert.

Sjokkert av den dårlige forfatningen hunden var i, kontaktet han dyrevernsorganisasjonen Humane Society of North Texas og tok med seg Sunny dit.

Der ble puddelen umiddelbart behandlet av en veterinær. Pelsen hans var full av lopper og parasitter, og fullstendig flokete.

Men etter behandlingen og en etterlengtet hårklipp, var Sunny som en helt ny hund igjen!

Så fikk den stakkars hunden hvile seg på et pleiehjem. Det viste seg raskt at han var en snill og kjærlig sjel, så hvordan noen hadde hjerte til å forlate ham forblir et mysterium.

Til slutt ble Sunny adoptert av Cassie Lackey, lederen av Humane Society of North Texas. Nå er han i gode hender hos en familie som elsker ham mer enn noe annet, og han kan endelig legge den grusomme tiden bak seg.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook