Den elskede militærhunden døde. Da sier 2 soldater noe som rører hele internett til tårer!

Det finnes mange soldater, både kvinner og menn, som risikerer sine egne liv for å beskytte nasjonene sine. Men det finnes også mange firbente soldater, som aldri får den anerkjennelsen de fortjener.

Hunder sniffer etter bomber, hjelper til med å lokalisere fiender, og er i tillegg godt selskap for soldater når de er langt borte fra familie, venner og hjemmene sine.

Den amerikanske sersjanten Beckley var så heldig å ha med seg schæferhunden Rico når han var utplasser i Afghanistan. Uansett hvor Beckley gikk, fulgte Rico etter. De to utviklet et tett bånd, både på og av slagmarken. Og når Rico skulle pensjoneres, visste Beckley nøyaktig hvor han skulle sende ham.

Rico ble pensjonert når han fylte 12 år, og Beckley sendte ham hjem til foreldrene sine i Michigan. Og fra det øyeblikket han ankom, fikk han og Beckleys far, som også er tidligere soldat, også et godt vennskap.

«Han var med meg hvert eneste minutt. Hvis jeg sto opp om natten for å gå på do, fulgte han etter og la seg ved døren. Hvis jeg var borte en helg, klarte han ikke å spise før jeg kom hjem. Jeg gledet meg til å komme hjem fra jobb hver dag.» forteller han.

Men Rico begynte å bli gammel. Og etter en veterinærundersøkelse ble det klart at han ikke hadde lenge igjen.

Men familien hadde ikke tenkt å la han gå bort uten å bli hyllet for den helten han var. De begynte derfor å planlegge en verdig avskjed.

«Vi visste ikke om det ville komm 15 eller 150 mennesker, men vi ønsket å hylle Rico for tjenesten han har utført for landet vårt, og all kjærligheten han har gitt oss.» sier sersjant Beckley.

«Han var der for sønnen min når jeg ikke kunne. Og han har hatt en utrolig stor innvirkning på livene våre.» sier Beckley senior.

Se videoen fra den rørende begravelsen nedenfor.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook