Hunden ble funnet avmagret og full av skabb. Nå er hun nesten ikke til å kjenne igjen!

Den sibirske huskyen Skye ble funnet på gaten i den amerikanske delstaten Texas. Hun var mager og underernært, og led av en rekke sykdommer. Hun hadde nok ikke overlevd lenge hvis hun ikke hadde blitt reddet.

Etter å ha blitt reddet fra gaten, havnet en ett år gamle hunden på et av USAs strengeste dyrehjem.

«Hjemmet har den høyeste dødsraten i landet. Reglementet deres sier at syke dyr skal avlives umiddelbart, da de ikke har nok midler til behandling.» forteller Stacey Silverstein, en av grunnleggerne av en annen organisasjon kalt Rescue Dogs Rock NYC.

Men heldigvis var ikke personalet like strengt som reglementet. De ansatte ville gjøre alt de kunne for å redde den stakkars hunden, som nesten ikke hadde pels igjen som følge av skabb.

Til slutt kom de i kontakt med Stacy, som umiddelbart sa at hun kunne ta seg av Skye – så en frivillig medarbeider fra Recus Dogs Rock NYC hentet hunden samme dag.

Og i Stacys omsorg begynte huskyen sakte men sikkert å gjøre fremgang. Etter å ha fått behandling, god mat og drikke, og masse kjærlighet, er hun nå nesten ikke til å kjenne igjen!

Det er utrolig hva som kan skje hvis man bare ikke gir opp håpet. Altfor mange dyr avlives fordi organisasjoner ikke har plass eller ressurser til å hjelpe de. Heldigvis gikk det bra for Skye.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

[mshshare]

Lik oss på Facebook