Labradoren tok seg en dukkert i havet. Tre dager senere måtte eieren avlive ham!

29 år gamle Chris Taylor var på stranden i Florida, sammen med sin svarte labrador. Tre dager senere ble han nødt til å avlive hunden, og nå advarer han andre hundeeiere mot å la hunden svømme i sjøen.

«Han var så full av liv. Han elsket å løpe etter pinner og tennisballer ut i sjøen.» forteller Chris om sin elskede labrador O.G.

Etter en lang dag på stranden, trodde Chris at hunden bare var utslitt. Men det skulle vise seg å være langt mer alvorlig.

Et par dager senere oppdaget han at hunden ikke følte seg bra. Hunden fikk diaré, han sluttet å spise, og virket veldig desorientert. Til slutt reagerte han ikke engang når Chris ropte på ham. Da dro de umiddelbart til en veterinærklinikk.

Veterinærene konkluderte med at O.G. hadde fått saltvannsforgiftning. O.G.s hjerne hadde hovnet opp, og kroppen hans responderte ikke på medisinen han fikk. Det endte med at hunden mått avlives.

Nå advarer Chris, så vel som veterinærene, andre hundeeiere.

«Hvis hunden din plages med diaré eller oppkast etter å ha badet i saltvann, kan det være et tegn på saltvannsforgiftning.» sier veterinæren Melissa Webster.

Hvis du mistenker at hunden din har svelget for mye saltvann, ta kontakt med en veterinær umiddelbart!

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om Chris og O.G.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook