Hesten gjenforenes med sitt livs store kjærlighet. Så oppdager eieren at de har en hemmelighet!

Familie er noe av det viktigste vi har her i livet. De er ikke bare de menneskene vi har kjent lengst. Det er også de som gir oss mest trygghet, kjærlighet og tilhørighet.

Og mange dyrearter er akkurat som oss mennesker når det gjelder familie. Hvis en dyrefamilie splittes, er det en stor tragedie. Som når hestene Red Lady og Goliath ble separert fra hverandre.

Heldigvis sørget en ekte dyrevenn for at de to ble gjenforent noen måneder senere. Men hun var ikke forberedt på hemmeligheten en av hestene skjulte.

Hestene ble skilt fra hverandre, og trodde aldri de skulle få se hverandre igjen – og de ble helt knust. Men bare noen timer senere, ville en kvinne ved navn Clare Staples sørge for at de ble gjenforent.

Etter å ha hørt historien om de to hestene, adoptert hun Goliath. Og hun visste at Red Lady var der ute et sted – og ventet på å få møte sin elskede Goliath igjen.

Og en dag kom den gode nyheten!

Clare fant ut at Red Lady hadde blitt kjøpt av en annen gård – og det viste seg at eieren også ville gjenforene de to hestene!

Red Lady og Goliath ble sluppet fri på hver sin side av et vakkert naturreservat i Wyoming, og det tok ikke lang tid før de fant hverandre – og glede var enorm!

Men så kom det enda en gladnyhet…

I begynnelsen trodde de bare at Red Lady hadde gått litt opp i vekt. Men det viste seg at hun var gravid!

Få med deg hele historien om Red Lady og Goliath i videoen nedenfor.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!



Lik oss på Facebook