De frekke hundene spiste postmannens lunsj. En uke senere får han et brev av hundene!

De fleste hunder er snille og gode, men de finner ofte på ulike rampestreker – og gjør gjerne alt de kan for å komme seg unna med det.

Da Carol Jordan skaffet seg de to labradorene Bull og Bear, forventet hun ikke de skulle være to utspekulerte rakkere. Men det viste seg at de elsker å lage kaos. Hobbyene deres inkluderer å ødelegge dreneringsrør, tygge på dørkarmer, og ødelegge gressklippere (3 stk så langt).

«De kan ikke noe for det.» sier Carol. «Men vi tar dem aldri på fersk gjerning. Vi ser bare kaoset og ødeleggelsene etter dem.»

Men Carol tilgir alltid hundene, så lenge tingene de ødelegger tilhører familien. Hvis de går løs på andre folks eiendeler, blir det andre boller.

Som da postbudet kom for å levere posten en dag. Mens hun var borte ved postkassestativet, hadde Bull og Bear hoppet inn i bilen – og spist opp lunsjen hennes.

Da skrev postbudet en lapp til Carol, og kjørte videre.

«Hei! Jeg kjørte hit for å levere noen pakker, og hundene dine koms seg inn i bilen min. De spiste opp lunsjen min. De fikk i seg et egg, noen gulerøtter og gresskarfrø. Jeg vet ikke om det gjør de urolige i magen. Bare så du vet det!»

Når Carol fant lappen, ble hun rørt av hvor omtenksom postbudet var, til tross for at hundene hadde spist opp matpakken hennes. Men hun følte at hun måtte kompensere henne for lunsjen.

Så når postbudet kom tilbake uken etter, ble hun møtt av Bull og Bear – som hadde en gave til henne.

«Beklager for at vi spiste lunsjen din, men takk for at du delte! Hilsen Bull og Bear Jordan. PS: menneskene våre takker deg for at du la igjen en lapp. Vi likte ikke lappen, vi havnet i trøbbel :(«

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook