Da puddelen ble funnet på gaten hadde hun brannsår i hele ansiktet. Men SE hvordan hun ser ut i dag!

Da den hjemløse puddelen ble funnet på gaten i California, hadde hun stygge sår og brannskader i ansiktet, trolig forårsaket av etsende syre.

Da aktivistene Eldad Hagar og Loreta Frankonyte ankom stedet for å redde puddelen, ble de møtt av et hjerteskjærende syn. Noen hadde satt ut mat til hunden, men ansiktet hennes var så hardt skadet at hun ikke fikk til å spise.

Pelsen var skitten og flokete, og hun var full av lopper og flått. I tillegg var hun så underernært at hun knapt klarte å stå oppreist.

Alice, som de døpte hunden, var så svak at hun til tross for sin frykt for fremmede mennesker ikke prøvde å stikke av. De pakket henne in i et teppe, og kjørte til nærmeste veterinærklinikk.

Etter en undersøkelse hos veterinæren, så fremtiden mørk ut. Brannskadene var forårsaket av kjemikalier, og hun led av infeksjoner og anemi. Hun hadde uregelmessig hjerterytme, og tannkjøttet var så skadet at de måtte trekke fe fleste tennene hennes. Pelsen ble også barbert av, for å fjerne lopper og flått.

Alice hadde så lav kroppstemperatur at de ikke kunne bade henne. Istedet vasket de henne forsiktig med en varm klut. Etterpå fikk hun en liten genser for å holde seg varm.

Puddelen ble på veterinærklinikken i en uke, hvor hun fikk nyte varme, god mat, drikke og kjærlighet.

Når Alices helse begynte å bli bra, tok Loreta henne med seg hjem, hvor hun fikk bo i 2 måneder. Og med god hjelp fra Loretas to andre hunder, Bonnie og Coco, fant hun seg raskt til rette.

I mellomtiden hadde Loreta funnet et permanent hjem til henne.

Nå nyter Alice det nye livet sitt, og hun har også fått seg en ny søster: hunden Fiona.

Ingen vet nøyaktig hva som skjedde med Alice før hun ble reddet, men en ting er sikkert: ingen dyr fortjener å oppleve smerte som dette!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook