22-åringen tar en selfie med hesten sin. Når bildet publiseres, avsløres den grusomme sannheten!

22 år gamle Charlotte McPherson fra Kidderminster, en liten by utenfor Birmingham, beskriver seg selv som en dyrevenn og ambisiøs hobby-rytter.

Men da hun møtte opp på et ridningsarrangement med hesten sin, fikk de andre deltakerne sjokk. Først var det ingen som la merke til at noe var galt, da Charlotte hadde lagt et teppe over hestens rygg.

Men inne i stallen ble den grusomme sannheten avslørt. Dyrevernsorganisasjonen RSPCA ble oppmerksomme på tilstanden til Thor, Charlottes hest, etter at hun publiserte en selfie med ham på sosiale medier.

Thor er godt synlig i bakgrunnen på bildet, og dyrevernsaktivistene fattet mistanke om at det var noe galt med hesten. Så de bestemte seg for å undersøke nærmere.

En nærmere undersøkelse avslørte hvor ille situasjonen faktisk var. Hesten var ikke bare ekstremt underernært. Den hadde sår og byller på ryggen hvor salen pleier å ligge. Hver ridetur må ha vært som tortur for ham. Organisasjonen anmeldte umiddelbart Charlotte for dyremishandling.

I retten ble Charlotte dømt for to tilfeller av dyremishandling. Hun får ikke lov til å eie hest de neste 10 årene, hun må gjennomføre 160 timer samfunnstjeneste, og betale 435 euro i bot.

Thor ble tatt hånd om, og er nå på bedringens vei. Endelig får han nok mat, og han får løpe fritt rundt omkring på RSPCAs område.

Det er vanskelig å forstå at en kvinne, som utgir seg for å være en dyrevenn som elsker hesten sin, kan la situasjonen bli så grusom. Heldigvis ble hun straffet, og forhåpentligvis lærte hun leksen sin.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook