De skjønner ikke hvorfor politibetjenten står helt i ro i regnet. Etter en nærmere titt røreres de til tårer!

Bilister som kjørte gjennom Prince George County i USA denne uken, opplevde at det plutselig begynte å regne kraftig. Og midt i det kraftige regnet, midt på vegen, sto politibetjenten Sharnise Hawkins-Graham – tilsynelatende helt lammet.

Carolyn Hammett og ektemannen var blant bilistene som stoppet for å se om politibetjenten trengte hjelp.

Men da de kom nærmere så de at politibetjenten smilte fra øre til øre, til tross for det forferdelig været. Det var ikke hun som trengte hjelp – det var en liten skilpadde som prøvde å komme seg over vegen. Og Sharnise sørget for at den kom seg over uten å bli påkjørt.

Sharnise fortalte paret at hun ville at skilpadden skulle komme seg trygt over vegen, så hun stilte seg opp i det voldsomme regnet og sørget for at alt gikk bra. Hun hadde ringt en ekspert og spurt om hva hun skulle gjøre, men ble fortalt at hun kunne bli bitt hvis hun prøvde å fysisk hjelpe den over vegen.

«Vi kunne ikke tro at hun sto der og voktet over skilpadden i regnet. Det er det ikke mange som hadde orket, uansett yrke.» forteller Carolyn.

Carolyn og ektemannen kjørte rett hjem og hentet en spade, og dro tilbake for å få fortgang på skilpaddens vandring over vegen. De plukket den opp med spaden, og la den forsiktig ned på den andre siden av vegen.

Politibetjenten takket paret for hjelpen og fortsatte videre.

Men Carolyn klarte ikke å slutte å tenke på Sharnises godhjertede gjerning, og bestemte seg for å dele historien på Facebook.

Del gjerne historien du også!

Lik oss på Facebook