Wilma passerte en hjemløs mann med et skilt. Etter å ha lest hva det står, reagerer hun umiddelbart!

De fleste som har kjæledyr er enige i dette: den kjærligheten og lykken man får av kjæledyret sitt er uvurderlig. Mange ser på kjæledyret sitt som et fullverdig medlem av familien, og setter gjerne dyrenes behov før sine egne.

Men hva gjør man hvis man ikke har noe? Hva skjer når du må kjempe bare for å få tak over hodet og mat på bordet?

Denne hjemløse mannen viser at prioriteringene ikke forandres.

Da Wilma Price møtte mannen, som heter Patrick, hadde han nettopp kommet ut av varetekt, hvor han hadde blitt holdt i to dager for innbrudd.

Iløpet av disse dagene hadde hunden hans, Franklin, blitt plassert hos en dyrevernsorganisasjon – og han måtte betale 1000 kroner for å få ham ut igjen.

Men mannen hadde ikke en eneste krone, og måtte derfor tigge. Han skrev et skilt og stilte seg utenfor matbutikken. Og det var der Wilma møtte ham.

«For en dag det har vært!» skriver Wilma på Facebook.

«Jeg kjørte over parkeringsplassen etter å ha handlet, og så en hjemløs mann vet utkjørselen. ‘Hunden min er hos dyrebeskyttelsen. Hjelp!’ sto det på skiltet han holdt opp. Jeg har sett mange forskjellige skilt, men dette var en ny variant – og jeg kunne ikke la være å reagere.»

«Jeg stoppet ved siden av ham og spurte hva som skulle til for at han fikk hunden sin tilbake. Han sa 1000 kroner. Da ringte jeg dyrebeskyttelsen og fikk bekreftet at historien hans stemte, og at det var nøyaktig 1000 kroner de skulle ha for å gi ham tilbake.

De forklarte også hvorfor avgiften var så høy: den inkluderte ulike behandlinger og medisiner hunden hadde fått de siste dagene, da helsen hans var i ganske dårlig stand da han først kom dit. Nå var hunden frisk, og måtte bare ta medisin i noen dager til.»

«Jeg ba Patrick om å sette seg i bilen, også kjørte vi til dyrebeskyttelsen. Der betalte jeg avgiften for ham, og da Franklin kom løpende nedover korridoren… Jeg har aldri sett noen så lykkelig før, verken mann eller hund!»

For Patrick var det nærmest umulig å skrape sammen 1000 kroner. Heldigvis møtte han denne godhjertede kvinnen, som ikke klarte å tenke på at hunden og mannen skulle være borte fra hverandre – spesielt en mann som har så lite her i verden.

Forhåpentligvis kan denne rørende historien inspirere andre til å gjøre gode gjerninger.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook