Politiet redder en «umulig» hund fra avlivning. 4 år senere smelter hjertet hans av det han finner i skogen!

Når politimannen Matthew Zerrella hørte snakk om en forlatt hund som var i ferd med å avlives, hørte han sin indre stemme – som sa at han måtte hjelpe hunden.

Matthew ble fortalt at hunden var hyperaktiv, energisk, umulig og «ikke adopterbar». Likevel følte han at det var noe spesielt med hunden, så han bestemte seg for å ta en nærmere titt.

Hundetreneren Patricia Inman har lenge jobbet med mishandlede, forlatte og syke hunder – men hunden Ruby var en usedvanlig vanskelig hund. Uansett hvor hardt hun prøvde, klarte hun ikke å trene den «umulige» hunden.

Tanken var i utgangspunktet at Ruby skulle bli såpass lydig at hun kunne adopteres og få et ordentlig hjem. Derfor er det ikke rart at Patricia ble helt knust da hun fikk beskjeden om at hunden skulle avlives.

Ruby var noen timer unna døden når det plutselig dukket opp uventet hjelp. Patricia ringte politiet på Rhode Island – og snakket med sin gode venn, Matthew Zarrella.

Hun spurte om Matthew kunne adoptere hunden, men hun hadde aldri forventet det utrolige som skjedde.

Da Matthew kom for å besøke Ruby, ble han umiddelbart forelsket i henne. Og selv om hunden var litt umulig, skjønte Matthew at hun var smart. Og han visste hvem som kunne ta godt vare på henne.

Matthew kontaktet sin kollega Daniel O’Neal, og ga han et tilbud han ikke kunne takke nei til.

O’Neal elsker hunder, og han hadde lenge lett etter en politihund han kunne ha som partner.

O’Neal brukte de neste fire månedene på å trene den «umulige» hunden, og de to ble snart uatskillelige.

Han lyktes i å få skikk på hunden, og snart viste det seg at Ruby var klar for enda større oppdrag.

Fire år etter at O’Neal adopterte Ruby, var de to ute på et oppdrag. Situasjonen var alvorlig, og hele politidistriktet var ute og lette etter en savnet tenåring.

Plutselig begynte Ruby å bjeffe.

«Vi var en og en halv mil inn i skogen da Ruby plutselig løp avgårde.» forteller O’Neal.

Politiet fulgte etter, og Daniel fikk sjokk da han fikk øye på Ruby – som sto ved siden av den savnede gutten.

Gutten var alvorlig skadet og trengte behandling umiddelbart. Han ble fraktet til sykehuset i en hast, og klarte seg heldigvis. Men historien slutter ikke der.

O’Neal visste det ikke da, men Ruby hadde et helt spesielt forhold til gutten. Og når O’Neal innså hvem gutten var, fikk han frysninger nedover ryggen.

I forbindelse med leteaksjonen, satte O’Neal seg ned med moren til den forsvunnede gutten. Og i løpet av samtalen kom det frem at guttens mor var Patricia Inman.

Patricia fortalte O’Neal at det var hun som hadde tatt vare på Ruby før han adopterte henne, noe som kom som en stor overraskelse for O’Neal.

Ruby gjorde kanskje bare jobben sin – eller kanskje dette var hennes måte å takke Patricia, som tok godt vare på henne når alle andre ville avlive henne?

Ruby fikk iallefall en ny sjanse i livet takket være Patricia, og Patricias sønn overlevde takket være Ruby.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook