Hunden slutter ikke å sniffe på kvinnens nese. Plutselig innser hun at hun er i stor fare!

Mange ser på 42 år gamle Lauren Gauthier fra New York som en helt. Hun er grunnleggeren av organisasjonen «Magic Mission Beagle and Hound Rescue Inc.», en organisasjon som hjelper forlatte jakthunder.

Men i denne historien er det ikke Lauren som er helten. En av hundene hun reddet livet til, har betalt henne tilbake – og reddet livet hennes.

En dag var Lauren i delstaten South Carolina, for å besøke en rekke forskjellige dyrehjem. Da møtte hun en veldig spesiell hund.

Hunden Victoria var en enøyd hundevalp som hadde blitt forlatt av eierne. Og Lauren skjønte med en gang at hun måtte hjelpe henne.

«Jeg så Victoria på et dyrehjem i Carolina, og skjønte umiddelbart at jeg måtte ta henne med meg.» forteller Lauren.

3 måneder etter at Lauren hadde tatt med seg Victoria hjem, skjedde det noe utrolig.

Lauren la merke til en liten flekk på nesen – men hun var ikke den eneste som la merke til den.

«Hver gang jeg satte meg i lenestolen, kom Victoria og begynte å sniffe på nesen min. Så satt hun bare og stirret på meg.» forteller Lauren.

Selv om flekken var irriterende og kanskje ikke så særlig bra ut, tenkte Lauren at den ville forsvinne etter hvert. Men Victoria nektet å slutte å sniffe på henne. Selv når hun trodde at flekken var borte.

«Jeg tenkte: hvorfor fortsetter du å trykke den våte snuten din i ansiktet mitt? Det var så merkelig at jeg til slutt bestemte meg for å få det undersøkt. Hun var virkelig iherdig.» sier Lauren.

Og hos Legen fikk Lauren seg et skikkelig sjokk. Flekken på nesen viste seg å være en form for hudkreft.

Heldigvis ble kreften oppdaget tidlig nok til at den kunne behandles – og det takket være Victoria.

«Operasjonen har forandret utseendet mitt, men hvis hunden ikke hadde lagt merke til noe – og jeg hadde ignorert det – kunne utfallet ha blitt mye verre.» sier Lauren.

Lauren har kjempet hardt for å gjøre livet bedre for hunder i nød, og nå fikk hun tjenesten i retur.

Nå vil Lauren advare andre mot det hun selv tror er årsaken til at hun fikk kreft:

«Mitt råd til ungdommer og alle andre som soler seg i solarium er; tenk dere om. Det finnes mange andre alternativ, som for eksempel spray-tan. Den skaden huden din tar av solarium kan gjøre det samme med utseendet ditt som det gjorde med mitt.»

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!

Lik oss på Facebook