Hunden satt fastlenket i flere uker. Så ser den fremmede inn i øynene hennes, og innser at det haster!

Dyrehelter er ikke alltid å være veterinærer eller folk som jobber med å hjelpe dyr i nød. Det kan også være helt vanlige folk, som bare er glad ei dyr.

Som for eksempel vaktmesteren i denne historien. Da han hørte noen merkelige lyder fra en leilighet, nølte han ikke et sekund med å handle – noe som førte til at han reddet et liv.

Det var en familie som hadde blitt kastet ut av leiligheten. Men da vaktmesteren skulle ta en titt på leiligheten, fant han en liten hund fastlenket til vasken på badet – i desperat behov for hjelp.

Familien, som hadde hatt hunden en stund, hadde tydeligvis bestemt seg for at den ikke var verdt å ta med seg da de ble kastet ut.

Istedet knytte de henne fast under vasken, men bare en skål med frokostblanding å spise.

Det måtte ikke til med en ekspert for å se at hunden sårt trengte hjelp. Det var mer enn nok å se inn i de vettskremte øynene hennes.

Hunden, som senere ble døpt Autum, led av ekstreme smerter i nakken, som følge av at hun var bundet fast så lenge.

Vaktmesteren skjønte at hunden trengte profesjonell hjelp, og tok til Facebook for å finne noen som kunne ta vare på henne.

Heldigvis leste arbeiderne hos organisasjonen Kates Rescue Animals innlegget, og kom umiddelbart for å hjelpe.

Etter å ha hentet henne, tok de med seg Autum til en veterinær, hvor hun ble behandlet. De fjernet forsiktig båndet rundt halsen hennes, og bestemte seg deretter for å operere det åpne såret over nakken.

Og operasjonen var avgjørende for å redde den stakkars hundens liv.

Selv om familien hennes «bare» hadde etterlatt henne alene i en uke, mente veterinæren at hunden, basert på skadene, hadde vært fastlenket mye lengre.

I tillegg til den stygge skaden rundt Autums nakke, var hun ekstremt tynn og dehydrert.

Men til tross for alt hun måtte oppleve, var hun den søteste lille hunden veterinærene hadde sett på lenge. Det var ingen tvil om at hun var takknemlig for hjelpen hun fikk.

«Hun er supersøt og elsker å kose, kanskje fordi hun har vært alene så lenge.» sier Kim Dunn, en av de frivillige arbeiderne hos Kates Rescue Animals.

Autum overlevde den skremmende opplevelsen, og etter bare noen timer begynte hun allerede å vise tegn til at hun hadde det bedre.

Etter behandlingen fikk Autum slappe av og bli frisk hjemme hos fostermammaen Christine Schamber. Autum er ikke helt klar til å omgås med andre hunder enda, men trives godt i sitt nye fosterhjem.

Det er så fantastisk å se at hun har det så mye bedre nå!

Nå får Autum en ny sjanse i livet, takket være vaktmesteren, alle de frivillige hos Kates Resue Animals, og alle andre som hjalp henne gjennom den forferdelige situasjonen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook