Den deprimerte bestemoren skal adoptere en hund. Da velger hun den ingen andre vil ha!

2017 var et tøft år for Melani Andrews fra California. Ektemannen døde plutselig, og etterlot et stort tomrom i Melanis liv.

I sorgen fant 72-åringen trøst i sin elskede Staffordshire terrier, Lola – men en måned etter at ektemannen døde, gikk også hunden bort.

«Jeg følte meg elendig og deprimert.» forteller Melani. «Når barnebarna mine kom på besøk, merket de det med en gang. De sa at jeg trengte noen som kunne holde meg med selskap. At jeg ikke burde sitte alene hele tiden.»

Derfor bestemte Melani seg for å dra til den lokale dyrebeskyttelsen, for å se om hun fant en hund hun kunne adoptere. Men hun ville ikke ha en hvilken som helst hund. Hun hadde noen uvanlige kriterier.

«Jeg ville hjelpe en hund, på samme måte som Lola hjalp meg. Derfor ba jeg de ansatte om å finne den eldste hunden de hadde. jeg ville ha en hund som ingen andre ville adoptere. Jeg brydde meg ikke om han var syk. Jeg har ikke så mye penger, men det skal være mer enn nok til å ta seg av en liten hund.»

Valget falt på 12 år gamle Jake. Den stakkars lille hunden hadde blitt reddet fra gatelivet, og hadde vært hjemløs lenge. Men det var ikke bare alderen hans som skremte bort andre familier. Han hadde også hud- og tannproblemer, og han led av kreft. Han hadde også nedsatt hørsel og syn. Veterinærene anslo at han hadde omtrent 2 år igjen å leve – hvis han var heldig.

For Melani var det viktigste at Jakes siste dager ble fine. Jake var noe nervøs i begynnelsen, men han skjønte raskt at Melani bare ville han godt.

«På vei hjem la han hodet sitt i høyre hånden min, mens jeg hadde den andre hånden på rattet. Han ville vise meg at alt var i orden, og at det ville gå bra for oss begge. Det var så vakkert.» sier Melani.

Etter noen dager hos Melani, begynte Jake virkelig å finne seg til rette. Han elsker å krølle seg sammen og sove med Melani, og hun elsker å se på at han sover. Og begge stortrives med å gå korte turer i nabolaget.

På grunn av hudproblemene, smører Melani hunden med kokosolje, og for de følsomme tennene får han lunkent vann å drikke.

«Jeg er sikker på at Jake vet at jeg elsker ham. Han kommer alltid bort til meg når jeg føler meg trist. Han vil at jeg skal stryke ham på ryggen.» forteller 72-åringen.

Melani er klar over at den nye bestevennen hennes ikke kommer til å være med henne lenge, men en ting er sikkert: Jakes siste dager skal nytes så mye som mulig!

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook