Tjenestehunden er på flyplassen med eieren. Da begynner hun plutselig å føde!

Mange reisende på flyplassen i Tampa i Florida fikk seg nylig en stor overraskelse. Mens de ventet på flyet sitt, skjedde det noe man absolutt ikke forventer å oppleve på en flyplass.

En hund begynte plutselig å føde 7 små valper, og fylte terminalen med spenning og glede!

Eleanor Rigby er en tjeneste-labrador. Hun var ut og reiste sammen med eieren, Diane Van Atter, og valpenes far, da hun plutselig begynte å føde på flyplassen.

Hendelsen fikk raskt mye oppmerksomhet av medpassasjerer som fulgte spent med.

«Jeg har vært her siden den 5. valpen kom. Jeg la det ut på Instagram, og det har alledere fått mange liker.» forteller en av vitnene.

Han var heller ikke den eneste som tok til sosiale medier for å dele det utrolige synet. Kristin Hamilton la også ut et bilde, med teksten:

«Tjenestehunden Ellie, kort for Eleanor Rigby, lagde litt av en røre på Tampa flyplass i går. Den 2 år gamle labradoren begynte å føde rett før hun skulle gå på flyet til Philadelphia. Brannvesenet hjalp til med å ta i mot 7 valper: 6 jenter og 1 gutt. Gratulerer til den nybakte mammaen!»

Heldigvis kom de ansatte fra Tampa Fire and Rescue raskt på stedet, og slik at de kunne hjelpe til gjennom den 3 timer lange fødselen. De gjorde en utmerket jobb!

Diane, Eleanor og valpenes far ble for sen til flyet sitt, men det var det ingen som brydde seg om. Med de nyfødte valpene var det ikke lenger et alternativ å fly. Men hva gjør vel en lang biltur bedre enn en stor hundefamilie?

Nedenfor kan du se et videoklipp fra den utrolige hendelsen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!



Lik oss på Facebook